Spustenie INSPIRACIA.sk

V piatok 16.2.2024 o 12:15 bola otvorená s-platforma pre osobný rast a transformáciu na Slovensku. Záujemcovia tu nájdu zaujímavé kurzy, semináre, školenia či terapeutov a lektorov, ktorí ponúkajú individuálnu prácu. Organizátori môžu vkladať svoje pozvánky zadarmo.


Záujemcovia o astrológiu sa môžu pozrieť na konštelácie planét v čase štartu. Budeme radi, ak nám do komentárov napíšete svoje postrehy a dôležité aspekty, ktoré v tomto radixe vidíte.



Podarilo sa nám získať vynikajúcu doménu na tento účel, takže to považujeme za skvelý začiatok. Veríme, že nielen názov domény, ale aj naše spoločné úsilie pomôže tomu, aby sa Inspiracia.sk čoskoro stala hlavným zdrojom inšpirácie pre ľudí, ktorí na sebe pracujú a hľadajú inovácie v oblasti osobného rozvoja.

Prvé online stretnutie

Spustenie Inspiracia.sk sme oslávili online stretnutím prevádzkovateľov a fanúšikov oboch s-platforiem Inspiracia.sk a Letacek.cz.



Toto stretnutie sa nám veľmi páčilo, aj keď to znamenalo vystúpiť z našej komfortnej zóny a byť videný. Brali sme to ako príležitosť pre náš osobný rast. Z týchto stretnutí chceme urobiť tradíciu a plánujeme ich organizovať každý tretí piatok v mesiaci o 12.00 hod. Uvidíme, ako sa nám podarí tento plán uskutočniť. Bude záležať nielen na nás, ale aj na vás, či spoločne vytvoríme príjemné miesto pre online stretnutia.

Pozývame vás, aby ste sa pripojili k našim stretnutiam tým, že sa k nám pripojíte každý 3. piatok v mesiaci o 12:00 na https://meet.google.com/ryy-cvni-ixq.


Vízia a poslanie Inspiracia.sk

Inspiracia.sk je s-platforma pre osobnostný rast a transformáciu na Slovensku. Keďže ide o platformu, nie je to len webová stránka, ale aj aktivity na rôznych sociálnych sieťach a možnosť dostávať pravidelný e-mailing s tipmi, zľavami, špeciálnymi príležitosťami. Chceme využiť všetky možnosti, ktoré nám moderné technológie a svet komunikácie dávajú, aby sme prinášali správy o skvelých podujatiach na všetky miesta, kde sa záujemcovia o osobnostný rast nachádzajú. Aktivity na sociálnych sieťach sú v súčasnosti zamerané najmä na Inspiracia.SK fb Facebook stránku a Inspiracia.sk Facebook skupinu - platforma pre osobný rast a transformáciu .

Za naše poslanie považujeme vytvorenie inšpiratívneho spájajúceho priestoru, ktorý je pre používateľov prehľadný a pomáha im orientovať sa v širokej ponuke možností osobného rozvoja na všetkých úrovniach a v rôznych oblastiach.

Na Inspiracia.sk nájdete ten správny kurz, seminár, toho správneho terapeuta, maséra/masérku, kouča/koučku pre vás. Objavíte nové možnosti v oblastiach, v ktorých sa chcete zdokonaliť (napr. práca s telom, práca s emóciami, kurzy komunikácie, práca s traumou atď.)

Pre organizátorov podujatí a všetkých, ktorí ponúkajú akúkoľvek individuálnu prácu (napr. terapiu, masáže, koučing, individuálne kurzy spevu, rétoriky, remeselných zručností a podobne), je Inspiracia.sk miestom, kde môžete dať o svojej práci vedieť. Registrácia a základná propagácia je pre všetkých zadarmo.

Návštevníci a používatelia Inspiracia.sk majú možnosť:
  • pohodlne vyhľadávať ponuku rôznych kurzov, seminárov, školení či tréningov podľa kľúčového slova
  • získať prehľad organizátorov
  • vybrať si tú správnu ponuku individuálnej práce pre seba, napr. správneho maséra/masérku, trénera/trénerku, terapeuta/terapeutku, kouča/koučku, sprievodcu/sprievodkyňu v rôznych oblastiach osobného rastu
  • vložiť osobnú inzerciu na rôzne témy, prípadne nájsť ponuky na prenájom, tipy na zaujímavých lektorov, informácie o predaji zaujímavých produktov a pod.
  • pridať odporúčanie a podporte svojho obľúbeného lektora, organizátora
  • ponúkať svoje služby v platenej inzercii

Sme na začiatku

Pridajte sa k Inspiracia.sk! Buďte medzi prvými a využite príležitosť pre seba! Zviditeľníš sa, pretože práve teraz (február, marec 2024) prebieha aj priama marketingová kampaň na podporu tohto projektu.

Máme pre vás prosbu. Ak zistíte, že niečo nefunguje alebo je niekde zlý preklad, budeme vám vďační, ak nám dáte vedieť. Najlepšie komentárom pod týmto článkom alebo pomocou nášho kontaktného formulára.

Budeme vám veľmi vďační, ak dáte o Inspiracia.sk vedieť svojim priateľom. Napríklad zdieľaním tohto článku, www adresy alebo aj nejakou akciou z www.inspiracia.sk vo vašich feedoch. Naozaj potrebujeme takúto pomoc, aby sme mohli začať. Čím skôr sa Inspiracia.sk rozbehne, tým väčší prínos bude mať pre všetkých.

Ďakujeme a tešíme sa na spoločnú dobro-družnú cestu.

 

Autor článku: Magdaléna JP, Česká republika 
Osobný rozvoj je mojou srdcovou záležitosťou. Môj aj váš :) Môžeme sa stretnúť tu virtuálne, alebo v Českej republike pri Karlových Varoch.
Rozumiem slovensky, ale články do slovenčiny prekladám pomocou DeepL a Google translate. 

Komentáre

zatiaľ žiadne. Buďte prvý, kto napíše komentár - kliknite sem

Tento článok je zaradený do kategórie Rozvoj medziľudských vzťahov.
Pre zoznam všetkých článkov pokračujte na hlavnú stránku blogu.
Okrem článkov na LetáčkuCZ nájdete najmä katalóg kurzov, seminárov a akcií pre osobnostný rast rôznych organizátorov v Českej republike (a v zahraničí).

Vybrané podujatia

Najbližšie zvýraznené udalosti:

30.5.2024, 1 hodina, 17:00 – 18:00
Senior joga - každú stredu alebo štvrtok
Ashram jogovňa pod Tatrami
6.6.2024, 2 hodiny, 18:00 – 20:00
Čarovný večer s hudbou - rozprávanie o klasickej hudbe s ukážkami / Banská Bystrica
Nová Akropolis BB, Dolná 47, Banská Bystrica
» viac