Nápoveda

Radi uverejníme a zverejníme zaujímavé osobné príbehy alebo opisy metód osobného rozvoja. Môžeme vám tiež sprostredkovať rozhovor a osobné stretnutie.

Máme však niekoľko podmienok:
    • Téma článku musí nejakým spôsobom súvisieť s témou osobného rastu.
    • Témou článku by mal byť osobný rast a všetko, čo s ním súvisí.
    • Nemáme záujem o čisto PR články, ktorých jediným cieľom je reklama a propagácia. Takéto články zvyčajne nikoho nezaujímajú a návštevníci ich vnímajú negatívne. Našim čitateľom chceme ponúknuť kvalitné texty, o ktoré sa budú radi deliť so svojimi priateľmi.
    • Požadujeme písanie na vysokej úrovni, kvalitné. Aj keď robíme korektúry, nechceme opravovať hrubé pravopisné chyby.
    • Článok by mal byť exkluzívny pre náš portál, t. j. nesmie byť uverejnený nikde inde na internete. Dokonca ani na vašej webovej stránke.
Ak viete napísať kvalitný text a máte nápad na zaujímavý príbeh, napíšte nám. Pošlite náčrt článku alebo aspoň jeho krátky popis. Budeme potrebovať fotografie alebo ilustrácie. Skvelé by bolo aj video. Hoci ide o článok, vložíme aj multimediálny obsah. Videá môžu lepšie zaujať návštevníkov. Radi uverejníme veľký článok a následne ho zverejníme na sociálnych sieťach.

Ak nemáte jasno v tom, o akej téme by ste chceli písať, ale máte skúsenosti, ktoré "stoja za to", ozvite sa nám tiež, radi vám pomôžeme "zadefinovať" tému (názov článku).

Ak máte záujem o PROPAGÁCIU, je jednoduchšie použiť:
Po prihlásení sa zobrazí ďalšia časť nápovedy, zameraná na aktívnych používateľov
napr. o zvýraznení akcií, prihlasovacích formulároch, možnostiach spolupráce atď.