Nápoveda

Náš portál obsahuje katalóg podujatí, kurzov a seminárov v oblasti osobného rastu. Každý organizátor tu môže bezplatne zverejňovať pozvánky a informácie o kurzoch osobného rastu, ktoré organizuje.

Na to stačí urobiť tri kroky:
  1. vytvorit si účet na našom portáli, ak ho ešte nemáte.
  2. prihlásiť sa do svojho vytvoreného profilu a označiť/odškrtnúť v ňom, že organizujete podujatia
  3. vytvoriť pozvánku na kurz. Ako to urobiť, sa dozviete tu: "Ako pridať svoj kurz, podujatie, seminár?"
Ak si chcete vytvoriť účet, kliknite sem  Ak už máte účet a chcete pridať informácie o svojom kurze/podujatí, pokračujte tu
Základné zadanie a propagácia podujatí je bezplatná. Záujemcovia potom môžu vaše podujatia nájsť na hlavnej stránke - podľa kľúčového slova, značky, zamerania a miesta. 

Udalosť môžete vytvoriť po prihlásení. V pravom hornom rohu stránky prejdite na Správa podujatí - Moje podujatia - Pridať podujatie - alebo na tento odkaz. Ak nevidíte Správa podujatí, musíte aktivovať (upraviť) túto možnosť vo svojom účte. Prejdite na Môj účet, zaškrtnite "Organizujeme podujatia:".

Zvýraznenie podujati
Ak chcete, aby bola vaša udalosť viditeľnejšia, môžete ju za mierny poplatok zvýrazniť.
Zvýraznené podujatia majú niekoľko výhod:
  • možnosť grafických a iných textových úpravmožnosť upravovať text
  • načítanie väčších fotografií a videí
  • aktivovanie prihlasovacieho formulára.
Ak chcete zistiť, ako to urobiť, a ďalšie podrobnosti, pozrite si nápovedu tu Prečo je dobré zvýrazniť podujatie a ako to urobiť

Inzercia na strane Inzercia
Inzerát je skvelý na ponúkanie produktov, spolupráce, prenájmu atď. Nie je vhodný na propagáciu podujatí. Cenu a ostatné informácie vrátane prehľadu všetkých inzerátov nájdete na stránke inzerátov Inzercia Podrobnejšie informácie o inzercii tu Čo použiť v inzercii a ako ju napísať čo najlepšie, aby mala čo najväčší dosah?

Ponuka individuálnej práce a jej zvýraznenie 
Vo svojom účte si môžete vytvoriť aj ponuku na individuálnu prácu, ako sú masáže, konzultácie, terapie atď. zadarmo. Môžete ju tiež zvýrazniť za príplatok. Viac informácií nájdete v časti Môžem na portále inzerovať individuálne konzultácie? 

Reklama
Toto je skvelé použiť pre dlhšie drahšie podujatia, školenia, pre produkty atď. Nastavíte si ju sami vo svojom účte. Vpravo hore prejdete na Môj účet - Reklama - Moja reklama. Interaktívne si môžete pozrieť, ako by reklama vyzerala a koľko by stála (v závislosti od toho, kde ju chcete mať). Viac informácií o reklame nájdete na stránke Reklamy

Pre platené služby si potrebujete dobiť kredit

Inzerát je skvelý na ponúkanie produktov, spolupráce, prenájmu atď. Nie je vhodný na propagáciu podujatí. Cenu a všetko ostatné vrátane prehľadu všetkých inzerátov nájdete na stránke inzerátov.

Podujatia a udalosti môžete zdarma zadávať a propagovať tu.

Inzerát zadáte raz a bude aktívny, kým ho sami nevymažete. Alebo dovtedy, kým už nebude relevantný. Ide napríklad o inzeráty na podujatia s termínom konania (tie vymažeme po uskutočnení podujatia) a inzeráty na prenájom s termínom konania. Vytvorením inzerátu vlastne vytvoríte webovú stránku, ktorá zostane viditeľná navždy, pokiaľ ju neodstránite. Takáto stránka je optimalizovaná pre mobilné zariadenia, vyhľadávače a má formulár na odpovede. Zadajte svoj inzerát tu

Na čo nezabudnúť pri vytváraní inzerátu
  • V názve použite kľúčové slová - napr. ponúkam prenájom + špecifikácia lokality, hľadám - čo, ponúkam čo, vyrábam čo atď.
  • Napíšte inzerát najlepšie štruktúrovaný, nadčasový a doplňte doň všetky ddôležité informácie pre záujemcu. V prípade ponuky priestorov by to mohlo byť napríklad:
    • kde sa priestory nachádzajú
    • aký druh
    • veľkosť
    • vybavenie
    • na čo sú/nie sú vhodné
    • cena atď.
  • Vložte 1 z najvýstižnejších fotografií (NIE leták, nie je čitateľný) maximálna veľkosť 2 MB (väčšie sa nenačítajú).
  • A nezabudnite na svoje kontaktné údaje. Nech záujemcovia nemusia chodiť nikam inam.
Svoj inzerát môžete bezplatne upraviť do 60 minút od jeho vytvorenia. Po uplynutí tejto lehoty vám bude účtovaný poplatok.

Inzeráty často zdieľame na našich sociálnych sieťach (Twitter, Instagram, Facebook).

Ak chcete používať platené služby, musíte si dobiť kredit.
Áno, individuálne konzultácie, ale aj podujatia, kurzy a semináre možno propagovať viacerými spôsobmi. Môžete ich robiť všetky naraz.

Ak vykonávate individuálnu prácu v oblasti osobného rastu (napríklad masáže, konzultácie, terapie), je najlepšie inzerovať ich viacerými spôsobmi:
  • Vytvorenie ponuky individuálnej práce. Zadarmo. Svoju ponuku môžete tiež zvýrazniť, aby sa nachádzala na vrchole prehľadu a bola farebne označená. Podrobný návod nájdete vo videu tu  Ako vytvorit ponuku individuálnej práce a návod na zvýraznenie individuálnej ponuky v časti Pomoc tu Ako zvýrazniť svoju individuálnu pracovnú ponuku
  • Inzercia. Ceny a ďalšie informácie nájdete tu. Týmto spôsobom vlastne vytvoríte webovú stránku, ktorá zostane viditeľná navždy, pokiaľ ju neodstránite. Takáto stránka je optimalizovaná pre mobilné telefóny, vyhľadávače a má formulár na odpovede. Vložte svoj inzerát sem
  • Reklama Uverejníme ju na vami vybraných stránkach nášho portálu. V pohodlnom rozhraní vo svojom profile si môžete sami vytvoriť reklamnú upútavku, vybrať miesto a nastaviť čas, kedy bude inzerát bežať. Interaktívne si môžete pozrieť, ako bude inzerát vyzerať a koľko bude stáť. Reklama sa na stránke nezobrazí hneď, ale skontrolujeme ju, či neporušuje naše zásady používania stránky. Svoju reklamu môžete nastaviť tu.
Pre všetky možnosti musíte mať aktívne užívateľský účet.

Ak už máte účet, prihláste sa a pokračujte v zadávaní.  Ak ho nemáte, jednoducho si ho tu vytvorte.

Všetko je jednoduché a priamočiare. Výhodou je, že nemusíte nič platiť, kým napríklad neuvidíte, ako bude váš inzerát vyzerať, a kým inzerát neprejde schvaľovacím procesom. Platba sa odpočítava z vášho osobného kreditu, ktorý zvyšujete bankovým prevodom. Ako si zvýšiť kredi
Samozrejme! Zaregistrujte sa na našom portáli, zadajte festival ako podujatie a potom ho zvýraznite alebo dokonca vytvorte reklamu. Ak máte vyšší rozpočet na reklamu, môžeme sa dohodnúť aj na napísaní článku a zabezpečení reklamy na Facebooku. Kontaktujte nás.
Ak udalosť zvýrazníte, bude automaticky propagovaná na Twitteri. Zvýraznené udalosti zdieľame aj na našej facebookovej stránke a na našom instagramovom účte. Toto zdieľanie však nie je automatické a nedochádza k nemu zakaždým. Vybrané zvýraznené udalosti sa môžu objaviť aj v našom pravidelnom mesačnom e-mailingu pre našich odberateľov.

Najprv sa zaregistrujte a vytvorte akciu. Ďalšie informácie nájdete v procese zadávania alebo v časti Pomocník.
Denne sa na náš portál obráti približne 200 záujemcov o kurzy a semináre v oblasti osobného rastu. Návštevnosť trochu kolíše podľa ročného obdobia - všeobecne je na internete menej ľudí, keď je vonku pekne a naopak, viac ľudí je pri počítači v období plánovania dovoleniek a tiež keď prší alebo je tma a veľká zima. Podrobnejšie informácie nezverejňujeme.

Mesačne posielame cielené e-maily približne 1 000 konkrétnym ľuďom - ľuďom, ktorí sa zaujímajú o osobný rast a transformáciu.

Naš portal však nie je len webová stránka, sme aktívni aj na sociálnych sieťach. Na Facebooku, Twitteri, Instagrame a Telegrame. Našich fanúšikov informujeme aj o zaujímavých udalostiach, reklamách či článkoch.
Po prihlásení sa zobrazí ďalšia časť nápovedy, zameraná na aktívnych používateľov
napr. o zvýraznení akcií, prihlasovacích formulároch, možnostiach spolupráce atď.